Hogyan küldjem?

Az alapanyagokat postai úton tudod eljuttatni hozzám. A legcélszerűbb a tejet dupla tejtartároló zacskóba tenni ( a márkája teljesen mindegy, csak jól záródó legyen, főleg ha az utolsó cseppeket küldöd el nekem. Ami fontos, hogy ne neylon zacskóban, ne Ikeás simítózáras tasakban küldd, mert általában ezek szivárognak, és elázik a csomag, jobb esetben nem az egész tartalom folyik ki, rosszabbe esetben nem marad benne semmi. Sajnos volt már erre példa. A postai dolgozók furcsa tekintete annyira nem gond - bár volt már olyan, hogy bocsánatot kértek, hogy eláztatták a levelemet, és egy genotermbe becsomagolt, csepegő borítékot kaptam kézhez, én pedig nagyon csendben voltam, hogy az valójában a tartalma volt :) - a nagyobb probléma, ha elfolyik az ékszerre szánt alapanyag. Szoktátok kérdezni a csavaros üveget, tégelyt, ezektől sem zárkózom el, de nagyon nagyon alaposan csomagoljátok be, és kifogástalanul záródó legyen. Azért nem szoktam a tégelyeket erőltetni, mert a méretéből adódóan csak csomagként vagy postán maradóként (levélként?! -ez annyira postája válogatja) tudod feladni, viszont egy csomagfeladás sokkal költségesebb. Természetesen, ha ragaszkodsz a csomagkénti küldéshez, annak sincs akadálya, csak a címzésnél kérlek figyelj, mert csomagot nem szállítanak postafiókra, így azt a székhelycímre tudod küldeni.

A hajat egy zsebkendő hajlatába tedd, ne gumizd, ne ragaszd össze, és ügyelj rá, hogy ne törjön meg a haj! Ha ezzel megvagy, akkor az egészet tedd be egy légpárnás borítékba (ha csak hajat küldesz, akkor elegendő egy sima boríték is).

Fontos, hogy elsőbbségi, ajánlott levélként küldjétek, mivel így nyomon lehet követni a csomagot, bármi kérdés merülne fel. 

És akkor a címek:

- Postai levélküldés esetén: 2336 Dunavarsány, Pf. 82. Fanna Műhelye Bt.
- Csomagküldés esetén (GLS, DPD, stb) 2337 Délegyháza, Sóderos út 12.B Fanna Műhelye Bt. +36308489565

Kérlek a székhelycímre kizárólag akkor küldd az alapanyagot, ha csomagként adod fel! A kapacitásomhoz mérten igyekszem minden nap üríteni a postafiókot, onnan épségben, egyben hozok el mindig mindent. A székhelycímre küldött leveleként a postás hurcolja pluszban egy napig, rápakolódik a többi levél, a postaláda pedig beázhat, így borítékolható, hogy a leveled is el fog ázni, ha valamiért nem tudom kivenni időben!